Smartlog v3 » happy is my good day » Låget løftes af Ghd Glattejern Danmark Air indpakningen
Opret egen blog | Næste blog »

happy is my good day

happy is good

Låget løftes af Ghd Glattejern Danmark Air indpakningen

11. Jan 2013 06:56, kingiso03

Ghd Air er lanceret i England og det var næsten lige før jeg ville ofre min efterårsferie på og tage derover for og få et eksemplar hurtigst muligt. Jeg bestilte det på lanceringsdagen og det er nu ankommet fra ghd. All I got to say is WOW!

Danmarks første ghd Air føntørrer

Wow wow wow! What else to say… Danmarks første ghd Air er netop landet og jeg har helt eksklusivt fået mulighed for og se nærmere på dette vidunder. I første omgang får du blot en overordnet gennemgang af GHD Glattejern Tilbud Air og indenfor kort tid vil jeg lave en udførlig anmeldelse af føntørren. Jeg vil fra i morgen skifte min egen føntørrer ud med ghd Air føntørren - og hvor jeg dog glæder mig!

Har du specifikke spørgsmål til ghd Air føntørren er du velkommen til og sende mig en e-mail, så vil jeg besvare dem samtidig med min anmeldelse.

Indpakningen af den nye ghd Air er i stil med andre emballager fra ghd glattejern – eksklusiv og ekstremt gennemført. Man er bestemt ikke i tvivl om, at det er et ghd produkt man sidder med i hånden. Æsken vejer godt til og kvaliteten skinner igennem allerede ved første øjekast.

Låget løftes af Ghd Glattejern Danmark Air indpakningen og her ligger det, som det hele handler om – ghd Air føntørren! Føntørren ligger nedlagt i en hertil formet emballage, sammen med 2 fønnæb der med garanti vil gøre ghd Air til en fantastisk oplevelse.

Mere får du dog ikke for denne 25-øre. Jeg vender tilbage når jeg har afprøvet ghd Air og kan fortælle en masse om dette - indtil videre - rene vidunder. Se indtil da et par billeder af føntørren nedenfor...

Relaterede